Masina de Tocat Biovita MAX-1200 Review si Pareri utile

Biovita

Written by:

Reduceri actuale pentru masinile de tocat de top:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Biovita MAX-1200 este o  masina de tocat buna prevazuta cu accesorii utile care va deveni rapid un ajutor de nadejde in orice bucatarie. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla  mai multe informatii utile.

Masina de tocat Biovita MAX-1200 este prevazuta cu un motor de 1200 W si prezinta o capacitate de tocare de 1.2 kg intr-un singur minut. Este echipat cu trei site cu dimensiunile de 4 mm, 7 mm si 10 mm, dar si accesoriu pentru prepararea carnatilor de casa, respectiv accesoriu kebbe. Cutitele sunt realizate din inox, ceea ce asigura o buna rezistenta in timp.

Puteti marunti cu ajutorul masinii de tocat Biovita orice fel de carne sau legume. Este practica si usor de folosit, iar accesoriile se ataseaza si detaseaza usor.

Dimensiunile masinii sunt de 38 cm lungime, 16.5 cm latime si 38.5 cm inaltime, avand o greutate de 3.3 kg.

Vezi specificatii si pret

Concluzii si Pareri despre masina de tocat Biovita MAX-1200

Masina de tocat Biovita MAX-1200 este un model electric foarte practic si eficient  cu ajutorul caruia puteti procesa o cantitate generoasa de carne intr-un timp scurt. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca a fost o alegere foarte buna pentru nevoile sale. Produsul isi face treaba excelent, este usor de folosit si foarte util in orice bucatarie. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Biovita MAX-1200

9.7

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 site de dimensiuni diferite
  • Accesoriu kebbe
  • Accesoriu carnati
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu au fost identificate

Comments are closed.